avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Minciuna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Minciuna

Buna ziua,
Am facut pana acum 2 sesizari la itm dar nu am primit niciun raspuns
E clar ca tine cu angajatorul dar eu am nevoie de acea adeverinta de venit pe care angajatorul impreuna cu contabila nu vor sa mi-o elibereze.
Nu mai zic de concediul de odhna neefectuat dupa 1 an si 4 luni
Nu mai stiu ce sa fac.
Dare asa e cand "seful" e arab! se stie!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 6 August 2014
cei de la ITM va vor raspunde dupa 30 de zile..... la noi acest termen la bugetari e sfant......chiar de dureaza mai putin......puteti cere in instanta adeverinta prin obligatie de a face.....dar dureaza.....si mai sunt in vacanta judecatoreasca.....
Cand ati depus sesizarile la ITM ?
pe 31 iulie sau 1 august dar a fost depusa on line unde am expus pe larg problema de la fostul loc de munca,ca nu mi s-a dat co cat am lucrat adica un an si 4 luni,,dar eu am nevoie urgenta de aceasta adeverinta imi cere la noul loc de munca
De la acele date , calculand 30 de zile inseamna ca raspunsul ITM-ului va trebui sa va parvina la sfarsitul lunii august, inceputul lunii septembrie.
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata zile de concediu neefectuate dupa incetare contract de munca de comun acord iana_iana iana_iana In luna iulie a acestui an am plecat de la firma la care eram angajata iar firma nu mi-a platit zilele de concediu neefectuate. Pana la acea data nu mi-am luat ... (vezi toată discuția)
Plata zile de co in cazul demisie saulescueduard saulescueduard Buna ziua, Conform CIM la inceputul anului 2017 am primit 21 de zile de concediu. Am demisionat in 26.08.2017 iar in momentul respectiv mai aveam 5 sau 6 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neincheiat eveeveeve eveeveeve Buna ziua! Am lucrat la o societate pana pe 01.01.2017,din august 2015. Pe data de 01.01.2017. am primit un mesaj prin care eram concediata, am facut sesizare ... (vezi toată discuția)