avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichetele de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichetele de masa

Ar fi posibila acordarea unui tichet de masa la un cumul de 8 ore suplimentare,respectiv in cazul lucrului in zilele de sambata sau duminica,si ce pasi ar trebui urmati pentru a obtine acest drept?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:37, 6 August 2014
Daca salariatul presteaza activitate suplimentar in zilele de repaus saptamanal nu poate primi mai multe tichete de masa decat numarul zilelor lucratoare din luna pentru care se face distribuirea.
Salaritului nu i se acorda tichete de masa in zilele in care beneficiaza de timp liber in compensarea orelor suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar in caz de demisie leony2005 leony2005 Buna ziua Incepand cu data de 15.09 mi-am depus demisia la societatea la care lucrez, dar avand gestiune dansii au solicitat sa facem inventar, lucru pe care ... (vezi toată discuția)
Compensare ore suplimentare sorinnell sorinnell Buna ziua, De vreo doua luni firma la care lucrez nu ne mai plateste orele suplimentare. Pentru o zi lucrata in weekend primim 8 ore libere peste saptamana, ... (vezi toată discuția)
Lucrul in zile de repaus saptamanal si sarbatori legale ContSters431711 ContSters431711 Buna ziua, In saptamana 29.05.2017 – 04.06.2017 am lucrat consecutive 7 zile. Compania pentru care lucrez nu plateste ore suplimentare, acestea fiind ... (vezi toată discuția)