avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări sm23
                      Utilizator

sm23
                      Utilizator                    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat                   
                 aleodor27	                   

In conditiile in care un consilier juridic cu vechime de peste 5, daca nu a fost si nu este inscris in Colegiul consilierilor juridici sau in alte asociatii, ... (vezi toată discuția)
	                    aleodor27	                   

In conditiile in care un consilier juridic cu vechime de peste 5, daca nu a fost si nu este inscris in Colegiul consilierilor juridici sau in alte asociatii, ... (vezi toată discuția)

ecaterinagherman	                   

Sunt inscris in Colegiul Consilierilor juridici ca si consilier juridic definitiv, dar nu am dat examen de definitivat, intrucat, in 2005, legea nu prevedea ... (vezi toată discuția)
	                    ecaterinagherman	                   

Sunt inscris in Colegiul Consilierilor juridici ca si consilier juridic definitiv, dar nu am dat examen de definitivat, intrucat, in 2005, legea nu prevedea ... (vezi toată discuția)

just a girl	                   

va rog sa-mi spuneti care stiti dupa cati ani de cosilier poti sa te inscrii la devinitivat pentru a devenii avocat stagiar?
va multumesc
o zi frumoasa (vezi toată discuția)
	                    just a girl	                   

va rog sa-mi spuneti care stiti dupa cati ani de cosilier poti sa te inscrii la devinitivat pentru a devenii avocat stagiar?
va multumesc
o zi frumoasa (vezi toată discuția)