avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract civil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract civil

buna ziua,
dupa o perioada destul de lunga de stat acasa, am reusit sa semnez, pt doua luni, deocamdata, un contract civil. intrebarea mea este, imi pot lua cumva cateva libere in aceasta vara, eu prezentandu-ma zi de zi la serviciu (desi nu e nevoie de mine mereu),toata lumea imi spunandu-mi ca sunt colaborator sau ocazional. stiu ce inseamna, dar din pct. de vedere legal, cum sta treaba? stiu ca poate e absurd ce vreau, dar pentru copiii mei, aflati in vacanta, nu e. :)
multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 8 August 2014
multumesc pentru raspunsurile anterioare!
si tot legat de acest contract, inca o intrebare: imi pot plati din mana contributiile a.i. sa pot beneficia de vechime? si daca da, trebuie sa platesc pt salariul primit sau pot contribui pt. cel minim?
o zi buna!
Pentru a mai cumula stagiu de cotizare la somaj, pensie si sanatate puteti incheia contracte de asigurare cu AJOFM, Casa de pensii si Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa in contractul civil Adi Lungu Adi Lungu Buna seara. In cazul unui C.I.M., angajatorul ii poate oferi beneficiarului acestui contract tichete de masa? Multumesc. (vezi toată discuția)
Contract de mandat director general cosmin8917 cosmin8917 Buna seara, Intr-un contract de mandat pt Directorul general pot trece renumeratia neta sau trebuie obligatoriu cea bruta? Va multumesc (vezi toată discuția)
Acord de confidențialitate retroactiv urgent Adevar1 Adevar1 Angajatorul a cerut semnarea unui contract de Confidentialitate datat retroactiv (i.e 2012). Este ilegal sa semnez astfel de contract si ce repercursiuni ar ... (vezi toată discuția)