avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contract cu fractie de norma= contract de baza
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contract cu fractie de norma= contract de baza

pentru o persoana care are un singur contract de munca cu fractie de norma de 2h se va considera ca este contract de baza? conteaza la calculul impozitului pe salar?
Cel mai recent răspuns: baura , utilizator 08:54, 9 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
@ baura

Numai daca este declarat de salariatul in cauza, un loc de munca cu timp partial poate fi si locul de munca unde are functia de baza.

Conteaza numai la acordarea deducerii personale.
la asta m-am referit, la deduceri, daca salariatul nu mai are alt contract de munca , atunci are deducere la contractul cu fractie de norma, fiind considerat contract de baza?
Asa cum a raspuns @freeelis se aplica deducerea de baza si suplimentara, daca e cazul.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere, contributii cim norma partiala dona77 dona77 Buna seara, Baza la care se aplica contributiile (+impozitul) datorate la stat pentru un CIM cu norma partiala este venitul brut corespunzator acelei norme ... (vezi toată discuția)
Deducere personala ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, as dori sa stiu daca lucrez numai jumatate de luna, deducerea personala aferenta se acorda proportional cu perioada lucrata. (vezi toată discuția)
Functie de baza ioanaradu79 ioanaradu79 Buna, am si eu o intrebare...lucrez din anul 2009 la o societate...in anul 2010 m-am angajat la o a doua firma...cand m-am angajat in anul 2010...am declarat ... (vezi toată discuția)