avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu firmele de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu firmele de recuperare

buna seara

problema mea la care caut solutie este urmatoarea

in 2006 am luat un credit de la BCR. am platit 1 an dupa care din diverse motive nu am mai platit. acel credit avea si o polita care cica va acoperi toate riscurile. din 2008 pina in 2011 liniste si pace. banca nu ma cauta eu nu o cautam. in 2011 ma duc la banca sa vad care e situatia cu acel credit. parca timpul a stat in loc. am facut actualizarea datelor si am reluat plata ratelor. in 2012 din nou nu reusesc sa platesc ratele. in 2013 ma cauta cei de la kruck sa imi zica cau bcr a cesionat ceva la ei . ok. fac un angajament de plata si lunar ma tin de plata ratei la kruck. acum 1 saptamina ma suna eos. aveti o restanta la noi de 15.000 lei. intreb de unde. ei de la bcr creditul din 2006. mentionez ca din 2006 pina acuma 1 saptamina eos nu ma deranja deloc. le zic ca nu are cum ca acel credit e cesionat la kruck iar cei de la eos nu si nu ca e la ei. fac ceva sapaturi si aflu de la bcr asigurari de viata si de la omniasig ca au facut un dosar de dauna pt acel credit care a fost cesionat la eos. prin deductie simpla bcr a incasat odata suma de la asigurare iar mai tirziu de la kruck. CORECT?? acuma ma aflu in situatia ca nu stiu ce sa mai cred ce sa mai zic sau ce sa mai fac.
la ce institutii sa apelez la rezolvarea problemei . ce voi face cu cei de la eos . dar cu cei de la kruck.

va rog frumos sa ma ajutati cu ceva sfaturi

multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: danut_daniel , utilizator 11:31, 8 August 2014
danut_daniel a scris:

in 2006 am luat un credit de la BCR. am platit 1 an dupa care din diverse motive nu am mai platit. acel credit avea si o polita care cica va acoperi toate riscurile. din 2008 pina in 2011 liniste si pace. banca nu ma cauta eu nu o cautam. in 2011 ma duc la banca...

In 2011 creditul era prescris, nu ar fi avut ce sa va mai faca, nu stiu ce v-a trecut prin cap sa mergeti la banca sa platiti in 2011 ... :O
Acum ..trebuie sa chemati bcr in judecata sa vedeti catre cine a cesionat contractul de credit.
am vrut sa fiu corect sa imi achit obligatile de plata dar uitati in ce situatie ma aflu.
ma cauta cei de la kruck sa imi zica cau bcr a cesionat ceva la ei

O dovada a cesiunii aveti ?
Sau mai exact in ce baza platiti dvs la kruk ?
Platiti in continuare la astia pana terminati de achitat si daca ceilalti actioneaza in vreun fel, contestati.
am dovada cesiuni de la bcr catre kruck. la kruck platesc in urma unei conventi incheiate cu iei.
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
danut_daniel, utilizator
Duceti la capat angajamentul si nu ii luati in seama pe ceilalti.
sa isi rezolve ei problema cu banca sau cu cine vor.

Alte discuții în legătură

Problema cu o firma de recuperare ContSters118932 ContSters118932 Buna Ziua. Sa va spun \"mica\" poveste. Sora mea a facut acum multi ani un credit si dupa aceea,pana in 2008 a facut cateva refinantari,ultima fiind la ... (vezi toată discuția)
Executare silita marusca marusca Ma aflu in urmatoarea situatie.In 2004 am luat un credit de nevoi personale cu scadenta in 2007. Deoarece nu plateam ratele la timp in 2008 banca cesioneaza ... (vezi toată discuția)
Proces cu firma de recuparari creante mariusgrigoriu mariusgrigoriu buna. am luat un credit de la BRD in 2005 de vreo 4500E. am platit doar o parte, BRD a cesionat contractul catre EOS KSi care ma tot suna si ma ameninta de ... (vezi toată discuția)