avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ELIBERARE CONDITIONATA-RALU
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ELIBERARE CONDITIONATA-RALU


Buna ziua am si eu o intrebare: sotul este detinut in penitenticiarul Gherla (regim semideschis) de aderare la grup infractional si pedeapsa este de la 5 la 7 ani. A executat 21 de zile din pedeapsa, va incepe sa lucreze acolo dupa aceste 21 de zile de carantina. Am inteles ca la 8 luni de executarea pedepsei se recunoaste 1 an, daca mai si munceste, 7 zile pe luna ii vor scade din pedeapsa. Intrebare: CAND POATE FACE CERERE PT ELIBERARE CONDITIONATA si care sunt criteriile. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lavinia-Ionela Costica , Consilier juridic 11:52, 18 Mai 2009
"Pedeapsa este de la 5 la 7 ani!". In concret, ce pedeapsa trebuie sa execute sotul dvs.? Daca ne spuneti pedeapsa, cand a inceput executarea acesteia, va putem raspunde si noi la intrebarea dvs.
Av.E.Carbunaru
Sa lamurim problemele:
-In penitenciarul gherla executa o pedeapsa privativa de libertate,pentru o infractiune.Care este aceasta ,cit anume a fost condamnat ptin hotarire judecatoreasca,daca a ramas definitiva si irevocabila.
Dupa ce clarificam aceste probleme veti primi un raspuns concret.:)
DA este deja condamnat si pedepsit din 25 aprilie 2009, procesul s-a incheiat.
La ce pedeapsa este condamnat. In hotarire nu poate scrie de la 5 la 7 ani !
Concret o sa va trimit zilele urmatoare exact ce scrie in sentinta. va multumesc

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata dupa cat timp? anabraila anabraila buna ziua. pentru o pedeapsa de 3 ani jumate pentru complicitate la evaziune fiscala dupa cat timp se poate libera conditionat?mentionez ca deja starea de ... (vezi toată discuția)
Buna - cerere de liberare conditionata Deea90 Deea90 Buna seara!As dori sa stiu cand s-ar putea face cerere de eliberare conditionata?sotul meu are pedeapsa de 1 si 6 luni de executat.cum se calculeaza timpul ... (vezi toată discuția)
Urgent - calcul pedeapsa de executat cosminaa cosminaa URGEENTTT!!!! cat inseamna un an penal? pentru o pedeapsa de 2 ani pt complicitate la inselaciune cat ar avea de executat? va rog sa-mi raspundeti, astazi a ... (vezi toată discuția)