ContSters53919 
	    	Utilizator

ContSters53919 
	    	Utilizator	    

Tulcea Detectiv particular 
	    	Alte profesii

Alte profesii	    

lung.raluca 
	    	Utilizator

lung.raluca 
	    	Utilizator	    

Alte profesii

Alte profesii	    

lung.raluca 
	    	Utilizator

lung.raluca 
	    	Utilizator	    

anush17	                   

Buna ziua!Sotul meu a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru furt calificat.Exista sanse ca anul urmator(2010)sa poat iesi pe eliberare ... (vezi toată discuția)
	                    anush17	                   

Buna ziua!Sotul meu a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru furt calificat.Exista sanse ca anul urmator(2010)sa poat iesi pe eliberare ... (vezi toată discuția)

anabraila	                   

buna ziua. pentru o pedeapsa de 3 ani jumate pentru complicitate la evaziune fiscala dupa cat timp se poate libera conditionat?mentionez ca deja starea de ... (vezi toată discuția)
	                    anabraila	                   

buna ziua. pentru o pedeapsa de 3 ani jumate pentru complicitate la evaziune fiscala dupa cat timp se poate libera conditionat?mentionez ca deja starea de ... (vezi toată discuția)

Deea90	                   

Buna seara!As dori sa stiu cand s-ar putea face cerere de eliberare conditionata?sotul meu are pedeapsa de 1 si 6 luni de executat.cum se calculeaza timpul ... (vezi toată discuția)
	                    Deea90	                   

Buna seara!As dori sa stiu cand s-ar putea face cerere de eliberare conditionata?sotul meu are pedeapsa de 1 si 6 luni de executat.cum se calculeaza timpul ... (vezi toată discuția)