dac am lucrat din 17.09.2013 pana la 21.06.2014 cu o norma de 10 ore/saptamana in invatamant iar acum o sa reintru de la 15.09.2014 cu 6 ore /saptamana voi beneficia de indemnizatia de crestere copil?
) se afla in perioada de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata si inceperea unui alt contract de munca pe durata determinata, asa cum este aceasta definita de Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare;
Cam aici din ce am citit m-as incadra?
1. Din Normele de aplicare a OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor:
Art. 6
...
(7) În cazul prevãzut la art. 2 alin. (5) lit. j) din ordonanţa de urgenţã, persoana îndreptãţitã prezintã dovada eliberatã de angajator, din care sã reiasã cã aceasta s-a aflat în perioada de maximum 3 luni de la încetarea unui contract de muncã pe perioadã determinatã şi începerea unui alt contract de muncã pe duratã determinatã la acelaşi angajator, considerate contracte succesive, conform art. 80 din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
2. Asadar va puteti incadra in prevederile art.2(2), lit.j) din OUG 111/2010 daca ati avut contract individual de munca (CIM) pe perioada determinata care a incetat de drept in iunie 2014 si incheiati un alt CIM pe perioada determinata in septembrie 2014, la acelasi angajator.
exact asa s-a intamplat dar am itampinat o alta problema.fiind la plata cu ora nu stie doamna secretara cum sa-mi completeze anexa nr.2 privind indemnizatia crestere copil,pentru ca acolo se cer nr zile lucrate iar eu am ore.
Daca ma puteti ajuta ,va multumesc!