avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

dac am lucrat din 17.09.2013 pana la 21.06.2014 cu o norma de 10 ore/saptamana in invatamant iar acum o sa reintru de la 15.09.2014 cu 6 ore /saptamana voi beneficia de indemnizatia de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: oanatatuta , utilizator 11:19, 16 Martie 2015
1. Sa scrie in ore, nu in zile.

2. Ar fi bine sa intrebe si la AJPIS cum se completeaza adeverinta in aceasta situatie.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o firma, pot lua concediu de crestere a copilului? valy2006 valy2006 Buna ziua , eu si sotia avem o firma care din 2011 nu am mai lucrat pe ea,deci nu a avu venituri,acum eu vreau sa iau ccc si mi se zice ca trebuie suspendata ... (vezi toată discuția)
Concediu de cresterea copilului familistu familistu buna ziua o persoana care in perioada ianuarie - septembrie 2009 a beneficiat de ajutor de somaj, iar in perioada decembrie 2012 pina in prezent angajat, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului sweet_angell sweet_angell buna ziua. am auzit ceva si vreau sa va intreb daca este adevarat sau nu..am inteles ca in momentul in care o viitoare mamica nu e angajata dar face studii ... (vezi toată discuția)