avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Data examenului de primire in barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Data examenului de primire in barou 2009

Cunoaste cineva vreo informatie cum ca nu s-ar tine examenul in nov-dec. ca de obicei, adica asa cum scrie in Legea 51 (ultimul semestru), caci cei de la UNBR, care in primul rand ar trebui sa ne furnizeze o informatie corecta si DIN TIMP raspund ca "nu se stie".
Asa mi s-a zis si mie ca nu se stie ... .... ...eu una m-am apucat de invatat , ca sa stiu :)
Succes.
Pana nu se publica oficial sunt doar zvonuri.
Oricum o sa aflati cu cel putin 60 de zile inainte de data examenului. Si daca vreti sa sustineti acest examen, puteti sa mai cititi si sa invatati intre timp....Bafta
momentan legea prevede ca se organizeaza in trimestrul 4 al fiecarui an.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2009
Alex Chiciu, Avocat
Păi om al legii, cum ar veni, sunt şi legiuitorii. Care nu se sfiesc să schimbe legea şi s-o întoarcă pe câte părţi doresc, indiferent de ce-au stabilit în forma iniţială. Sunt mulţi cred care nu ar mai băga mâna în foc că ce prevede legea azi, la fel va fi şi mâine. Bine, nu e chiar aşa de dramatică situaţia, dar suficient încât majoritatea să stea în aşteptare, cu ochii'n patru.
zvonuri sunt: cica s ar sustine in luna august, la nivel national, si vor teste grila.

Alte discuții în legătură

Admiterea in avocatura 2009 si noile coduri mtoderic mtoderic Am tot auzit vorbindu-se in ultima vreme despre faptul ca se intentioneaza adoptarea noilor coduri (civil, penal, procedura civila si procedura penala) pana in ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul sibiu 2009? Ramona24 Ramona24 salut imi puteti spune de cate ori pe an se organizeaza concursul pentru admiterea in barou si cam in ce perioade? si daca se cunoaste data cand va fi ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011 ContSters186948 ContSters186948 Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un \"camp de bataie\", am deschis un nou subiect. va ... (vezi toată discuția)