avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot transfera un site de pe PFA pe SRL?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot transfera un site de pe PFA pe SRL?

Am un site. Am inregistrat acest site de cativa ani pe PFA.

Acum vreau sa folosesc siteul pe SRL (sa intre banii pe contul srl). Fac bani cu siteul asta, deci nu stiu cum se procedeaza. Am intrebat un consultant fiscal si mi-a zis ca nu este recomandat sa vand ceva de la PFA la o firma care este tot a mea.

Transferul proriu zis este simplu: deschid un alt cont pentru numele de domeniu pe firma si se transfereaza intr-un minut.

Insa nu vreau sa am probleme mai tarziu cu fiscul la un eventual control.
Cel mai recent răspuns: raduma , utilizator 13:08, 15 August 2014
Cerere de transfer a dreptului de folosinta a domeniului de la pfa la srl, adresata la rotld.ro, astfel srl-ul va deveni titular de domeniu.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare site cbrana cbrana Am o problema... si am nevoie de un sfat. In urma cu un an am creat un portal internet ( domeniu achizitionat pe firma + munca mea ... nepretuita :) ). Nu am ... (vezi toată discuția)
Domeniu web persoana fizica folosit pe srl NoNamed NoNamed Buna ziua! Am un domeniu web .ro luat inainte de infiintarea SRL-ului, pe persoana fizica. Am mai vazut alte discutii pe forum dar niciunul cu un raspuns ... (vezi toată discuția)
Domeniu.ro marcã înregistratã adyv adyv Buna ziua, Am inregistrat un domeniu.ro (sa zicem xyz-abc.ro ca persoana fizica intentionand sa-l utilizez pentru o firma pe care o voi crea ulterior, firma ... (vezi toată discuția)