avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie punere cercei
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie punere cercei

Buna ziua,

De unde pot obtine autorizatie sa pot pune legal cercei(cu pistol special) sau ce cursuri pot urma sa intru in posesia documentelor necesare obtinerii autorizatiei?

Multumesc,
Marius
Cel mai recent răspuns: PIRJOL ANA-MARIA , Consilier juridic 09:33, 12 August 2014
Buna ziua,

Daca vreti sa va deschideti un salon cu aceasta activitate, inainte de toate va trebui sa faceti cursuri in acest sens (nu sunt foarte multe scoli de acest gen, cred ca in Bucuresti sigur gasiti), plus curs de igiena (daca nu este cuprins in cursul de tatoo&piercing). Dupa care va infiintati un PFA sau II. Ulterior obtineti autorizatia de functionare de la Primaria din localitate, si autorizatie de la Directia de Sanatate Publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii pfa coafura lenutaelena4 lenutaelena4 Am infiintat un PFA al carui obiect de activitate este coafura - frizerie. Trebuie vreun aviz de la vreo institutie, de exemplu SANEPID etc? La ORC mi s-a ... (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare a unui salon de masaj andreea_motoc andreea_motoc Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic , reflexoterapie , terapeutic, ... (vezi toată discuția)