Sa nu uitati sa treceti in inventar si ce a luat deja el.
Daca s-a mutat, puteti schimba yala si n-o sa aiba nimeni ce va face.
O sa cheme politia eventual, insa aceasta nu va poate impune sa il primiti in casa.
Va fi nevoit sa adreseze instantei cerere de reintegrare in spatiu si nu va primi.
Practic nu ii interziceti accesul, insa normal e sa vina cand sunteti acasa pt ca trebuie sa va dati acordul pt mutatul bunurilor din locuinta.
Si in aceasta chestiune s-a mai ivit o intrebare: intr-una din zile, fostul sot a revenit la domiciliu. Locuiesc la casa, usa era descuiata, iar el a intrat fara sa anunte in prealabil in vreun fel. Cum intrarile lui sunt intotdeauna intempestive (tranteste usa), am auzit si m-am indreptat spre usa. Am constatat ca, in fata usii, stateau doi barbati, de constitutie robusta, asteptandu-l, probabil. Copiii, prezenti si ei in casa, au fost speriati.
Eu am recunoscut pe unul dintre ei, cred ca este un amic (al fostului sot), angajat la Politie. Pe cel de-al doilea nu il cunosteam si l-am intrebat cine este si in ce calitate sunt ei la mine in curte. Mi-a spus numele si au raspuns ca il insotesc pe fostul sot, sa isi ia ceva din locuinta.
Am intrebat de ce are nevoie de body-guarzi, fiindca domnul are acces fara probleme in locuinta iar, in plus, eu si copiii nu l-am agresat.
Au stat in fata usii pana sotul a luat din locuinta un umeras cu un pantalon si o camasa. Fostul sot a incercat sa vorbeasca cu copiii, insa acestia au refuzat, fiind speriati de atitudinea tatalui si de prezenta celor doi indivizi.
Au plecat din curte, insa au ramas timp indelungat in masina, in fata casei, ceea ce ne-a ingrijorat si speriat si mai mult.
E normal ca un angajat al Politiei sa procedeze asa, chiar daca nu era in exercitiul functiei?