As avea nevoie de putin ajutor in urmatoarea speta.
Mama mea impreuna cu tatal vireg au lucrat intr-o tara straina iar in urma unor certuri, soldate cu acte de violenta, mama mea a ajuns acasa intr-o stare foarte grava, cu urme de lovituri, fiind internata la spilat la sectia psihiatrie.
Dupa aproximativ 6 luni, mama mea si-a revenit insa sotul ei, tatal vitreg, nu mai da nici un semn de viata, nu tin legatura deloc si nu ii pasa de situatia de acasa.
Apartamentul in care locuiesc cu mama, este bun dobandit inainte de casatorie insa tatal vitreg are domiciliul la adresa respectiva.
Nu mai vrem sa il lasam sa intre in casa, exista aceasta posibilitate, inainte de a incepe procedura cu divortul?
Sigur că există această posibilitate, nefiind vorba despre coproprietate.La nevoie, se poate solicita și emiterea unui ordin de restricție, pentru acte violență.
Domiciliul îi va rămâne acolo în continuare, până va avea un nou domiciliu, dar acest lucru nu îi conferă tatălui dvs. vitreg vreun drept asupra apartamentului..
Multumesc frumos pentru raspuns.
In situatia in care "apare la usa" pe neasteptate, in cazul in care e violent ori nu vrea sa inteleaga faptul ca nu mai are acces in locuinta, putem chema politia pentru a interveni?
Parasirea domiciliului
mroby
Buna tuturor, am o mare rugaminte la voi, in legatura cu o speta.
Tatal meu vitreg, in urma unor certuri cu mama mea, si-a luat salarul de la angajator, si-a ... (vezi toată discuția)