gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

polloctav 
	    	Utilizator

polloctav 
	    	Utilizator	    

Cristofir	                   

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
	                    Cristofir	                   

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)

mugureldobrin	                   

Buna ziua. Sunt in divort cu sotia. Sunt plecat in strainatate, iar sotia mea s-a mutat cu copil la mama ei. La plecare a schimbat un \\"butuc\\" la una din ... (vezi toată discuția)
	                    mugureldobrin	                   

Buna ziua. Sunt in divort cu sotia. Sunt plecat in strainatate, iar sotia mea s-a mutat cu copil la mama ei. La plecare a schimbat un \\"butuc\\" la una din ... (vezi toată discuția)

Cristian Marian	                   

Divorț în apel. Prima instanță mi-a încredințat minorul mie. Fosta soție a schimbat yala la ușa apartamentului, proprietate ... (vezi toată discuția)
	                    Cristian Marian	                   

Divorț în apel. Prima instanță mi-a încredințat minorul mie. Fosta soție a schimbat yala la ușa apartamentului, proprietate ... (vezi toată discuția)