avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Calcul impozit venit microinteprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Calcul impozit venit microinteprindere

anul trecut la 31.12.2013 am avut o cifra de afaceri de 215.000 lei si am trecut de la impozitul. pe profit la impozitul pe veniturile microinteprinderilor, daca iau o casa de marcat o pot deduce din imp.. pe venit. microinteprinderilor
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:34, 12 August 2014
ART. 112^7
(2) În cazul în care o microîntreprindere achiziţionează case de marcat, valoarea de achiziţie a acestora se deduce din baza impozabilă, în conformitate cu documentul justificativ, în trimestrul în care au fost puse în funcţiune, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit microintreprineri iulian_cucu iulian_cucu Sint microintreprindere din septembrie 2011,am indeplinit toate conditiile ca nr. de salariati,in 2012 cifra de afaceri este sub 65000 euro si am cumparat ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul microintreprinderilor EleonoraM EleonoraM buna ziua intrebarea mea este: microintreprinderile care sunt obligate de la 1 februarie 2013 sa plateasca 3% impozit pe venit, mai pot sa-si deduca ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit microintreprindere soricanicoleta soricanicoleta la venituri din discounturi comerciale (cont 767 ) se calculeaza 3 % ? (vezi toată discuția)