avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru, termen
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru, termen

Am depus actele pentru cadastru la jumatatea lunii aprilie si nici pana acum nu au sosit, de ce dureaza asa mult? Vara aceasta vroiam sa ma apuc de mansardare, dar vad ca dureaza destul de mult...mi s-a spus ca dureaza maxim o luna. Voua asa vi s-a intamplat?
Cel mai recent răspuns: cucuionut00 , utilizator 00:12, 16 August 2014
Masuratoarea unei constructii se face la sol nu in inaltime, probabil nu ati inteles exact in legatura cu rectificarea. Cred ca e vorba de rectificarea limitei de proprietate dintre cele doua imobile. Ar putea dura chiar si mai mult decat a durat pina acum.... Si asta e in functie de relatia cu vecinul pentru ca daca omul nu vrea sa mearga la notar sa dea declaratia, nu va merge , nu il poate obliga (deocamdata )nimeni.
Am vorbit cu vecinul, si a inteles situatia, noroc ca avem vecini buni si intelegatori, intrebarea mea este, aproximativ cat o sa asteptam la cadastru dupa ce da vecinul declaratia?
Probabil ca intre timp lucrarea a fost respinsa si va intra din nou pe flux ceea ce inseamna inca 3 saptamani de la data depunerii.
Multumesc pentru raspuns :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta de suprafata teren magdalena111 magdalena111 Buna ziua, Am cumparat un teren a carui suprafata reala este mai mare decat in acte. Diferenta de suprafata este de 11%. Cum as putea sa trec si aceasta ... (vezi toată discuția)
Nu pot face cadastru la pamant monik57 monik57 Buna ziua, bunica mea detine un teren intravilan de 6607 mp in Constanta zona viile noi si dorim sa facem cadastru am depus actele pentru cadastru am platit ... (vezi toată discuția)
Cadastru litan litan Buna ziua. In urma cu 3 luni am contactat un cadastrist pentru a .mi face masuratorile la un teren. De 3 luni astept sa .mi depuna documentatia cadastrala la ... (vezi toată discuția)