avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plata TVA operatiuni intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plata TVA operatiuni intracomunitare

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Avem o firma platitoare de TVA dar doar pt operatiunile intracomunitare. Se doreste inchirierea unui apartament in Italia, de la o firma, dar nu stiu daca este sau nu platitoare de TVA. Intrebarea este, se plateste TVA pentru acest serviciu, de catre societatea inregistrata in Romania, sau nu?
operatiunile cu prestari servicii(inchirieri)difera in functie de situatia ambelor firme(platitoare sau neplatitoare de tva) asa ca trebuie sa stiti sigur daca firma este platitoare de tva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii intracomunitare UTILIZATOR78 UTILIZATOR78 O societate din Romania primeste o factura de prestari servicii juridice de la un cabinet de avocatura din Italia. Societatea din Romania este neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii intracomunitare razvandmn razvandmn Buna ziua, Societatea romaneasca A presteaza servicii( in Olanda) in agricultura (culege rosii) pentru societatea B olandeza.Cum se factureaza acest ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau impozit pe veniturile microintreprinderilor consttantin consttantin Buna seara, As avea nevoie de ajutor la incadrarea corecta din punct de vedere fiscal a unei operatiuni. Mai exact, iata cum stau lucrurile: O societate ... (vezi toată discuția)