avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... sume de recuperat de la FNUASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sume de recuperat de la FNUASS

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea dilema:
- in momentul in care un angajator are de recuperat sume de la FNUASS de pe concedii si indemnizatii, mai trebuie sa achite suma datorata (0,85% din fondul de salarii) sau se regleaza cu casa de sanatate din ce bani sunt de recuperat de la FNUASS?
Buna ziua,

O societate poate depune cerere de recuperare a sumelor de la FNUASS in termen de 90 zile de la aparitia creantelor de recuperat.
Daca sumele pe care le aveti de recuperat sunt mai vechi de 90 de zile nu se mai pot recupera. Pentru sumele mai noi de 90 de zile se depune cerere la Casa de Sanate pentru recuperarea sumei aferente calcului concediilor medicale mai putin suma de plata in luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere recuperare fnuass_2013 dupa termenul de 90 de zile? tasha8708 tasha8708 Buna ziua, Am urmatoarea problema: nu s-a depus cerere de recuperare FNUASS in cele 90 de zile de la data la care a fost concediul medical. Pot depune in ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie sume de recuperat de la casa de sanatate iuli_coada05 iuli_coada05 Dosarul pentru recuperarea concediilor medicale aferente lunii aprilie 2016 l-am depus la Casa de sanatate pe data de 11 aug.2016 ( in termenul de 90 zile). ... (vezi toată discuția)
Sume fnuass de recuperat in declaratia 112 gabicocis gabicocis Daca timp de trei luni o salariata a fost in concediu maternal si din declaratia 112 reiese ca am de recuperat de la FNUASS o suma mai mare decat trebuia sa ... (vezi toată discuția)