rrramor 
	    	Utilizator

rrramor 
	    	Utilizator	    

katica 
	    	Utilizator

katica 
	    	Utilizator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 dorin.brezoi	                   

Subsemnatul Brezoi Dorin Stefan , angajat a S.C Premium Auto Motors S.R.L, in functia de consultant vanzari piese auto, va informez ca incepand din data de ... (vezi toată discuția)
	                    dorin.brezoi	                   

Subsemnatul Brezoi Dorin Stefan , angajat a S.C Premium Auto Motors S.R.L, in functia de consultant vanzari piese auto, va informez ca incepand din data de ... (vezi toată discuția)

AndreeaTm	                   

Buna ziua, am o problema putin diferita, angajatorul nu vrea sa imi accepte demisia, nici macar sa o inregistreze - desi este un act unilateral de vointa. Va ... (vezi toată discuția)
	                    AndreeaTm	                   

Buna ziua, am o problema putin diferita, angajatorul nu vrea sa imi accepte demisia, nici macar sa o inregistreze - desi este un act unilateral de vointa. Va ... (vezi toată discuția)

oana13	                   

Lucrez impreuna cu prietenul meu la aceeasi firma din mai anul trecut.Acum doua zile ne-am dat demisia pt ca am gasit un alt loc de munca loc de munca.Problema ... (vezi toată discuția)
	                    oana13	                   

Lucrez impreuna cu prietenul meu la aceeasi firma din mai anul trecut.Acum doua zile ne-am dat demisia pt ca am gasit un alt loc de munca loc de munca.Problema ... (vezi toată discuția)