avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare personal contractual in institutii publice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare personal contractual in institutii publice

Buna ziua,
Sunt un inspector al unui serviciu public din subordinea consiliului local si am fost detasat la Primarie pentru a fi un manager de proiect. De 5 ani sunt detasat. Doresc sa promovez pe un grad superior. Cum pot sa fac acest lucru? La unitatea unde sunt detasat, ori sa revin la unitatea de baza? Fisele mele de evaluare sunt facute de Primarie in ultimii 3 ani....
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 18:48, 18 August 2014
Jesus, 5 ani de detasare non-stop???
Promovarea ar trebui sa o faca angajatorul unde aveti cim-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de evaluare a functionarului public de executie din primarie si promovarea in trepte de salarizare. ANAFNAFA ANAFNAFA Sunt functionar public din anul 2000 acum referent clasa III superior treapta 3 gradatia 5 ,din anul 2005 nu sa mai acordat nici treapta nici gradatie iar ... (vezi toată discuția)
Fisa postului KINGA123 KINGA123 Buna Ziua, am o nelamurire privitoare la intocmirea fisei de post. Daca , in fisa postului a unei persoane figureaza ca atributie indeplinirea activitatii ... (vezi toată discuția)
Evaluarea performantelor individuale ale salariatilor cristina69 cristina69 Buna seara, Am urmatoarea speta: un angajat al unei societati s-a aflat in incapacitate temporara de munca in anul 2015 timp de 10 luni si si-a desfasurat ... (vezi toată discuția)