avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se poate intampla daca nu semnez fisa postului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se poate intampla daca nu semnez fisa postului?

Fisa postului sunt obligata sa o semnez daca nu sunt de acord cu ce este acolo ?
Ce se poate intampla daca nu o semnez ?
Daca ar fi existat un text de lege care sa prevada continutul exact al fisei postului , atunci vi s-ar fi spus daca este legal sau nu acea dispozitie din fisa postului.
Va multumesc mult pentru raspuns !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare fisa postului boghysv boghysv Buna ziua! Am primit astazi o fisa a postului de la angajator pe care am refuzat sa o semnez deoarece am semnata o fisa a postului inca din 2010 iar in cea ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla in perioada de preaviz? danuttunad danuttunad In perioda de previz,poti fi penalizat,sau poti fi solicitat sa raspunzi unor intrebari ale unei comisii de disciplina? In perioda de previz ai aceleasi ... (vezi toată discuția)
Fisa postului Masaro Masaro Cum se procedeaza in situatia in care angajatul nu vrea sa semneze fisa postului modificata si ce consecinte poate sa rezulte din aceasta situatie? Ce ... (vezi toată discuția)