avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Debit la Ag. pt. plati si inspectie sociala a mun. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Debit la Ag. pt. plati si inspectie sociala a mun. Bucuresti

Buna ziua am primit o instintare in 22.05.2012 caci am debit de plata catre agentia pentru plati si inspectie sociala a municipiului Bucuresti, pt primirea sumei de 300 lei necuvenit. Defapt atunci sa dat o lege prin care cei cu gr de handicap mediu nu mai beneficiaza de indemnizatie crestere copil. Si asa am pierdut acest drept, agentia sa miscat incet si am fost sistat din plata abia dupa doua luni ....acum cer banii inapoi.
Am incercat sa platesc esalonat, dar dansi vor toti odata asa ca nu am reusit nici pana azi sa fac plata.
Pe net am inteles ca cei care au de plata facturi si nu le platesc in 3 ani, dar nici nu sunt chemati in tribunal scap .. se prescrie. E valabil si in cazul meu?
Cel mai recent răspuns: mirela 20 , utilizator 22:54, 25 August 2014
1. In ce perioada ati fost in concediu crestere copil (CCC)?

2. Care este legea care spune ca nu se mai acorda indemnizatie pentru CCC in cazul copilului cu handicap mediu?

3. Citati din scrisoarea de debit asa cum scrie acolo, cuvant cu cuvant si mai ales ce baza legala invoca AMPIS Bucuresti pentru a va solicita sa restituiti banii.
Ultima modificare: Marți, 19 August 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Ma scuzati nu m-am explimat corect eu. E vorba de un sprijin ca sprijin, parintele cu handicap primeste o indemnizatie pentru crestere copil 2-7 ani (legea 448/2006 Art. 12).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 111/2010 florin2007 florin2007 De precizat .Agentia JUDETEANA DE PLATI SI INSPECTIE SOCIALA nu a sesizat cazul pana nu eu la-m anuntat ,la al doilea copli sa cerut adeverinta de la casa de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost informata astazi telefonic ca voi primi decizie ... Zafiris Zafiris Buna ziua, am fost informata astazi telefonic ca voi primi decizie de restituire suma necuvenita in perioada cand am fost in crestere copil ca nu am anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are copilul de 1, 6 ani incadrat intr-un grad de handicap? claudia252820 claudia252820 Azi am avut comisia de evaluare si urmeaza sa primim certificatul de incadrare in grad de handicap. Mama primeste indemnizatia de crestere copil iar copilul, ... (vezi toată discuția)