avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedepse furt Elvetia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedepse furt Elvetia

Buna seara,ma poate ajuta cineva cu un raspuns la aceasta intrebare : Ce pedeapsa poate primi o persoana pentru furt din buzunare in Elvetia ? mentionez ca persoana respectiva nu este cunoscuta cu antecedente penale savarsite pe teritoriul Elvetiei.multumesc
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:39, 18 August 2014
Codul penal elvetian:

Vol

1. Celui qui, pour se procurer ou procurer à un tiers un enrichissement illégitime, aura soustrait une chose mobilière appartenant à autrui dans le but de se l'approprier sera puni d'une peine privative de liberté de cinq ans au plus ou d'une peine pécuniaire.

2. Le vol sera puni d'une peine privative de liberté de dix ans au plus ou d'une peine pécuniaire de 90 jours-amende au moins1 si son auteur fait métier du vol.

3. Le vol sera puni d'une peine privative de liberté de dix ans au plus ou d'une peine pécuniaire de 180 jours-amende au moins2,

si son auteur l'a commis en qualité d'affilié à une bande formée pour commettre des brigandages ou des vols,

s'il s'est muni d'une arme à feu ou d'une autre arme dangereuse ou

si de toute autre manière la façon d'agir dénote qu'il est particulièrement dangereux.

4. Le vol commis au préjudice des proches ou des familiers ne sera poursuivi que sur plainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata cristina04 cristina04 daca a primit 3 ani cu executare cum se calculeaza cat face din 3 ani si care sunt conditiile eliberarii conditionate in franta?cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Condamnare in franta dumi_iuliana dumi_iuliana Buna seara,as vrea sa stiu ce pedeapsa se primeste in Franta pentru \\"escrocherie in banda organizata\\"pt.clonare de carduri.Multumesc (vezi toată discuția)
Poate cineva sa traduca aceste paragrafe din legea 8/1996 ? gamezcdr gamezcdr Art. 34. - (1) Nu constituie o încălcare a dreptului de autor, în sensul prezentei legi, reproducerea unei opere fără consimţământul autorului, pentru ... (vezi toată discuția)