avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... SRL D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

SRL D

O firma cu obiect de activitate deratizare - dezinsectie, s-ar putea incadra in acest program - SRL D ? Respectand pasii si criteriile impuse, nu am gasit daca acest cod caen se incadreaza sau nu. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:06, 21 August 2014
In functie de programul pentru care doriti sa aplicati in 2015, cititi ghidurile solicitantului aferent programului.
Codul caen al activitatii pe care doriti sa o desfasurati se incadreaza in grupa 812-Activitati de curatenieAceasta grupa include activitatile generale de curatenie interioara ale tuturor tipurilor de cladiri, curatenie exterioara a cladirilor, activitati specializate de curatenie pentru cladiri sau alte activitati de curatenie specializate; curatarea masinilor industriale, curatarea interiorului cisternelor rutiere si maritime, activitati de dezinfectare si deratizare pentru cladiri si masini industriale, curatarea sticlelor, maturarea strazilor, indepartarea zapezii si a ghetii. Aceasta grupa exclude controlul daunatorilor din agricultura, curatarea cu abur, sablarea si activitati similare pentru exteriorul cladirilor (Constructii), samponarea covoarelor si carpetelor, curatarea draperiilor si a perdelelor (Alte activitati de servicii). Curatarea cladirilor noi imediat dupa constructie este de asemenea exclusa (Constructii)
Aceasta nu este in lista de coduri CAEN care nu sunt eligibile.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua dyanap dyanap Buna ziua Cine imi poate spune si mie de ce este nevoie (la autorizatii ma refer) pt o firma de deratizare si desinsectie? care e codul CAEN? orice ... (vezi toată discuția)
Activitate ddd La ce categorie se inscrie activitatea de dezinfectie , dezinsectie si deratizare in codul CAEN? (vezi toată discuția)
Spalatorie covoare R0MI R0MI De ce acte am nevoie sa pot deschide o spalatorie de covoare si ce tip de firma ati recomanda sa deschid pfa ii . Etc (vezi toată discuția)