avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Inscrieri si radieri Carte funciara
Discuție deschisă în Executare silită

Inscrieri si radieri Carte funciara

Pentru putea fi notată urmărirea silită imobiliară asupra unui imobil în Cartea funciară, este necesar ca încheierea de admitere a executării silite a Judecătoriei anexată cererii de înscriere să conţină expres faptul că se încuviinţează urmărirea silită imobiliară a imobilului situat la adresa „X”, proprietate a lui „Y” ? Menţionez că în Codul de procedură civilă, la art. 818 – 821 se prevede o procedură prin care se reglementează „Încuviinţarea urmăririi imobiliare” şi care este diferită de procedura de încuviinţare a executării silite.

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara ContSters22096 ContSters22096 X a cumparat un imobil in a carui carte funciara era notata o [i]somatie imobiliara[/i] de catre un IFN de la care vanzatorul imobilului (Y) obtinuse un ... (vezi toată discuția)
Inscriere somatie de plata in cartea funciara leopold2010 leopold2010 Buna ziua, Vreau sa stiu si eu daca si cum o somatie de plata poate fi inscrisa in cartea funciara. Existau doua ipoteci de grad I si II inscrise in cartea ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu probleme z3usss z3usss Buna ziua, in urma unui proces am printr-o decizie definitiva si irevocabila am fost obligata la plata unei sulte de 86000 si predarea unor bunuri in ... (vezi toată discuția)