avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se procedeaza la anularea unei imputerniciri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se procedeaza la anularea unei imputerniciri imobiliare?

Cum procedez pentru anularea unei imputerniciri imobiliare? intreb, deoarece am fost la notarul care am incheiat aceasta imputernicire pentru a o anula si mi-a spus ca nu se poate decat prin instanta judecatoreasca.
Va mutumesc tuturora. Merg la notar pt a cere copie. Nu am fost asistat de un imputernicit din cadrul primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarul a eliberat socrului meu o copie a contractului de proprietate- este legal? erikka erikka BUNA SEARA Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire in data de 11 12 2012 am mers la un domn notar ptr donare de parte a spus ca totul este ok sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot sti daca ma pacalesc intermediarii care se ocupa de terenuri nationalizate flory777 flory777 am depus o notificare in urma cu 10 ani ,de restituire a unui teren ,iar acum dupa 10 ani m-am trezit la usa cu cineva care spune ca se ocupa cu rezolvari de ... (vezi toată discuția)
Cetatean italian- cumparare imobil in romania larisa91 larisa91 Dumnealui nu are buletin de Romania, dar doreste sa cumoere un apartament doar pe numele lui, dar este casatorit cu un cetatean roman. Ce drepturi ar avea el ... (vezi toată discuția)