avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice speta TERT SUSTINATOR
Discuție deschisă în Achiziţii publice

speta TERT SUSTINATOR

Un ofertant a prezentat un Tertul Sustinator (atat pt financiar cat si pt tehnic).
In cadrul ofertei financiare la capitolul Organizare de Santier a prezentat suma de 0 lei, motivand ca organizarea de santier se va face la sediul tertului sustinator care are sediul la 100 km de locul lucrarilor (acest aspect fiind inserat si in propunerea tehnica).
Este legal ce a facut ofertantul sau trebuie eliminat ? Daca trebuie eliminat - care ar fi incadrarea juridica ?

Alte discuții în legătură

Procedura de atribuire a unui contract de lucrari. Ema2013 Ema2013 In cadrul unei proceduri de atribuire a unui contract de lucrari ofertantul coteaza organizarea de santier cu zero, motivand ca suporta aceste cheltuieli, desi ... (vezi toată discuția)
Oferta inacceptabila poparaluca poparaluca Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit pana acum. In cadrul unei licitatii prin cerere de oferte un operator economic a depus oferta care se ... (vezi toată discuția)
Oferta tehnica neconforma cateldestept cateldestept Am participat la o licitatie pentru servicii de dirigentie de santier. In caietul de sarcini era specificat ca ofertantul sa deschida un punct de lucru unde ... (vezi toată discuția)