avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicitare la Politie si Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicitare la Politie si Parchet

Buna seara,

Am facut o sesizare la Politie si o alta la Parchet , cu privire la tulburare de posesie,amenintare cu moartea si jigniri,din partea unor oameni.
Au trecut mai bine de 30 de zile , fara sa primesc un raspuns. Cazul este inca nerezolvat .
Care este calea legala de continuare a plangerii mele? Cui sa ma mai adresez ? Cand se va solutiona cauza?
Am inteles ca politistul este ruda cu infractorul.
Cu deosebit respect , Vlad
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:39, 21 August 2014
Trebuia sa depuneti plangerea intr-un sigur loc, mergeti la politie sa va interesati la cine s-a repartizat lucrarea si care este stadiul.
Stiu ! Sesizarea a fost repartizata agentului care se ocupa de zona in care locuiesc eu.
Aici imi scrieti ca trebuia sa fac sesizare intr-un singur loc , dar tot pe "Avocatnet" mi s-a sugerat sa fac plangere si la Parchet , ca nu cumva solicitarea mea scrisa sa "zaca"in vreun sertar uitata !
Intrebarea mea era : Ce sa fac acum,daca nu mi s-a adus nimic la cunostinta?
L-am invitat pe agent la fata locului , dar mi-a spus ca nu are timp.
Astfel de cercetari au un curs lent.
Daca vreti sa accelerati procedura ar trebui sa angajati avocat dar sa stabiliti cu el si sa il platiti pentru urgentare si nundoar asa ca sa aveti avocat.
Daca nu lamuriti cu avocatul acest aspect va ia banii si cursul anchetei poate fi la fel de lent...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se poate întârzia finalizarea unei anchete de ucidere din culpa? Loopssound Loopssound Exista un termen limita prin care un dosar trebuie sa ajunga de la Politie la procurorul de caz si apoi la Parchet?. Tatal meu a murit acum 4 ani la locul de ... (vezi toată discuția)
Durata rezolvare plangeri penala ContSters210520 ContSters210520 Cunoasteti cazuri de plangeri penale nerezolvate in mai mult de 2 (doi) ani si 4 (patru) luni, cu toate interventiile posibile ? Ce poate fi facut in acest ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin falsificat furios furios Am fost anuntat de banca ca am primit un BO de valoare mare , despre care nu stiam nimic. Cand m-am prezentat la banca am constatat ca semnatura si stampila ... (vezi toată discuția)