avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie publica

La o achizitie publica, participantul nu este platitor de TVA, poate castiga achizitia in fata altuia, platitor de TVA? (Considerand ca ofertele sunt egale, numai ca la unu e cu TVA si altul fara)
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 11:54, 2 Septembrie 2014
Desigur, de ce nu...
Daca institutia este neplatitoare de tva, oferta neplatitorului este net superioara( el nu plateste 24 % catre stat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare la proceduri de achizitii publice marian_sonea marian_sonea Buna ziua, Am o firma neplatitoare de TVA si doresc sa particip la proceduri de achizitie publica unde ofertele se depun cu pretul fara TVA la care se adauga ... (vezi toată discuția)
Intrebare licitatii publice RobertoIF RobertoIF am urmatoarea situatie: la o licitatie publica prin SEAP am oferta de la o firma neplatitoare de TVA si de la una platitoare de TVA. Oferta de la firma ... (vezi toată discuția)
Pretul cel mai scazut? caty33 caty33 as vrea sa organizez o licitatie pentru servicii vechiul prestator precum si alti ofertanti nu sunt platitori de TVA ofertarea se va face la pret fara TVA ... (vezi toată discuția)