avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Imi poate recomanda cineva un ghid de invatare germana ...
Discuție deschisă în Traduceri

Imi poate recomanda cineva un ghid de invatare germana fara profesor ?

Buna ziua. Anul viitor intentionez sa plec la niste prieteni in Germania. Nu stiu deloc limba germana. Imi poate recomanda cineva un ghid (link, site sau ce-o fi online pe internet) de invatare cuvinte, expresii uzuale, cu audio bineanteles ? As dori ca eu sa pot introduce cuvintele sau expresiile pe care le doresc si sa-mi apara traducerea si audio. Multumesc daca ma poate ajuta cineva si va doresc toate cele bune.
Ultima modificare: Vineri, 22 August 2014
Pilu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 17:33, 22 August 2014
Am gasit cateva sugestii interesante in linkul de mai jos, par utile dar veti sti mai bine Dvs. cand le veti studia.
[ link extern ] /
Este bine stiut faptul ca o limba straina se invata in tara respectiva asa ca, va veti imbunatati limbajul chiar in Germania.
Mult succes!
L.C.
Multumesc mult Laura Ciobeica :kissing:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vã invitãm sã propuneþi un moderator pentru forumul de traduceri Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Ne-ar interesa sa propuneti inca unul sau doi moderatori pentru forumul de traduceri. Ar fi excelent daca moderatorii propusi ar avea activitate ... (vezi toată discuția)
Traducere termeni ºi expresii în/din limba italianã yo-yo yo-yo Ciao. Cine imi spune si mie daca, Cuvantul INSTANTA in limba italiana se traduce ca TRIBUNAL . Va multumesc (vezi toată discuția)
Cursuri de pregãtire pentru examenul mcc - traducãtor ro-es danap2001 danap2001 Buna ziua, ma intereseaza un centru de pregatire cursuri traducere juridica ptr examenul de traducator pe spaniola. De ex. exista in Spania International ... (vezi toată discuția)