avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere documente
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere documente

Conf noului C P C daca am omis sa atasez un document la cererea recoventionala,se mai poate sa depun acest document?(ex am sustinut un anumit punct de vedere in dosarul civil, dar nu am depus documentul care sa demonstreze ceea ce am sustinut).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:38, 22 August 2014
Puteti depune inscrisul in caile de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E-mailurile pot fi proba in dosar ? Krissia . Krissia . As vrea sa stiu si eu care este baza legala care reglementeaza corespondenta electronica. Totodata va rog sa-mi spuneti ce lege imi interzice mie sa trimit ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata respinse de instanta leus leus la o contestatie la executare ,(prescrisa de peste 7 ani) instanta a perceput taxe de timbru de 1600 lei,taxe fara de care nu se putea judeca cauza.Aparatorul ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare pierduta in baza unor documente false Dan Mihai Dan Mihai Dupa o perioada indelungata de Cramponari cu Parchetul B in care a cerut NUP inpotriva V-P care si-a falsificat un inscris pe timpul cand lucra la ... (vezi toată discuția)