avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bona cu carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bona cu carte de munca

Buna ziua!A-si vrea sa stiu ce trebuie sa fac pt a angaja o bona cu carte de munca si cat a-si platinum la stat daca o angajez cu salariul minim pe economie. Multumesc pt un eventual raspuns!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:07, 23 August 2014
1. Luati legatura cu ITM de unde luati un exemplar de contract individual de munca si va si invata ce si cum sa faceti.

2. Pentru taxele si contributiile la stat intrati pe:
www.avocatnet.ro/content/cal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare bunica ,cu carte de munca ptr crestere copil Diana_Radu Diana_Radu Buna ziua!Dupa terminarea concediului de ingrijire copil pana la 2 ani,as vrea ca mama mea(bunica)sa aibe grija de copil dar cu carte de munca daca se poate ... (vezi toată discuția)
Contributii la sal minim maria_corina29 maria_corina29 buna ziua, as dori sa stiu care este suma platita de angajator pentru un angajat la un salariu minim de 700 de lei- eu tre sa platesc contributiile (atat pt ... (vezi toată discuția)
Informatii angajati la o intreprindere individuala innaflorina innaflorina Buna ziua . Ca si intreprindere individuala cu norma de venit, ce taxe, contributii lunare trebuie platite pt un angajat. Pana acum nu am avut angajati si nu ... (vezi toată discuția)