avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate lnundat de vecinul de deasupra
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

lnundat de vecinul de deasupra

buna ziua , din cauza inundatiilor repetate de la vecinul meu de deasupra , apa sa infiltrat in pereti astfel incat mi-a cazut boilerul din perete cu tot cu diblurile de prindere in perete ( de caramida ) . boilerul a fost montat de un profesionist , (fara autorizatie) , cu conducte din PPR . boilerul ( 80 litri cu apa oparita la 80 grade)a cazut ( strambat din toate incheieturile) peste masina de spalat pe care mi-a facut-o praf. a spart cuva , displey, capacul de inchidere. vecinul nu vrea sa auda de reparatii nu este mod de comunicare cu el. sfatuiti-ma ce pot sa fac in acest caz. multumesc !
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 16:52, 25 August 2014
Chemati reprezentant asociatie proprietari,adm sau presedinte sa constate pagubele,rugati sa va elibereze o adresa din partea asociatiei,notificati vecinul solicitand sumele necesare renovarii/reparatiilor,in cazul in care nu doreste formulati o actiune in instanta avand ca obiect pretentii.In cadrul procesului va fi efectuata si o expertiza de specialitate pt dovedirea celor solicitate de dvs.
Am consultat un avocat care m-a indrumat catre presedintele asociatiei sa-mi elibereze o constatare dar si mai important este faptul ca m-a trimis catre o oarecare firma autorizata in montarea de centrale si boilere care sa trimita la fata locului un reprezentant autorizat care sa faca o constatare si un proces verbal. AM FOST , AM INSISTAT dar cand vine vorba de prezentarea in instanta nu mai vrea nimeni sa auda de asa ceva. Numai cu constatare de la presedinte si cu poze facute la tavan , boiler si masina de spalat ma pot prezenta in instanta ?
Teoretic da, va puteti prezenta numai cu probele de mai sus.
In plus, ati putea sa mai aveti si niste martori care sa vada aunele si infiltratiile de apa / cauzele. Ca sa fie admisi in instanta, martorii nu trebuie sa fie ruda cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - inundari repetate, deteriorare apartament gosavoana gosavoana vecinul de la etajul superior ma inunda de aproximativ 2 luni in fiecare zi...situatia la care s-a ajuns este foarte grava,deoarece tavanul din baie a cazut si ... (vezi toată discuția)
Izolație defectuoasă BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE Bună ziua Vecinii de la etajul superior au o problemă la geamul termopan montat in balcon.pe suprafața unde este montat glaful se scurge apă de ploaie si ... (vezi toată discuția)
distrugere izolatie perete de catre vecin Petrina29 Petrina29 Buna ziua! va rog sa imi spuneti ce pot face in situatia in care un vecin isi demoleaza o constructie si a smuls izolatia de pe peretele meu lateral, cel ... (vezi toată discuția)