As vrea sa stiu daca de un an si jumatate s-a procedata corect de catre firma la care lucrez.
Am doua popriri de la doua banci si de plata lunara o pensie alimentara, pana acum de la serviciu s-a facut poprire jumatate din salariu doar catre cele doua banici netinandu-se cont ca eu am de platit si pensie alimentara reprezentand 1/4 din venit. Mentionez ca eu am spus lucrul acesta de nenumarate ori ca eu am pensie alimentara insa nimic.
Vreau sa stiu cum sa procedes legal sa-mi pot recupera banii popriti in plus de la angajator, si pentru ai putea platii copilului cum ar fi fost normal.
Multumesc
E, vedeti ? Ar tine cont de hotarare, insa da, tatal trebuie sa deschida cont ca ei sa vireze pensia direct. Nu, nu va vor elibera suma dvs ca s-o platiti in continuare prin posta.
Solutia e ca tatal copilului sa va dea in scris un nr de cont unde sa ii virati banii, nu conteaza cine e titular. Daca tatal e imputernicit, poate retrage suma de bani.
DA, DAR DACA TITULARU ESTE PE UN ALT NUME SI LA IMPUTERNICIT SE POATE TRECE TATAL, ESTE LEGAL ASA CEVA? SI DACA NU VA VREA SA-SI DESCHIDA CONTUL CUM S-AR SOLUTIONA PROBLEMA?
Daca nu rezolvati cu contul, firma ii va trimite prin mandat postal, nu toti creditorii au conturi in banca.
[va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc]
Cine incalca legea?
roy1958
buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)
O intrebare- poprire
exu
Buna ziua am si eu o intrebare am o popriere pe salar dar urmeaza sa dau pensie alimentare pentru fetita mea cat va fi poprirea totala la un salar minim pe ... (vezi toată discuția)