avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actualizare CIM din 2000
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actualizare CIM din 2000

Buna ziua,

In 2000, CIM avea o anumita structura, in 2014, are alta structura. Cei de la ITM mi-au sugerat sa actualizez contractele vechi dupa forma in vigoare dar nu mi-au spus si cum as putea sa o fac.
Anulez contractele si fac altele? Fac act aditional in care inserez tot CIM 2014?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 26 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Fac act adit nr. cu articol unic in care se dispune actualizarea formatului CIM, dupa care copiez si inserez tot continutul noului CIm in actul aditional, cu modificarile care au survenit pana la zi? Ulterior cand voi face modificari la CIM, de structura, voi face referire la nr de CIM initial?
Din punct de vedere juridic, e legal?
~ Conținut șters la cerere ~
Da, da. Asta e partea usoara dar, in CIM din 2000, nu am litere, am cifre, nu exista o corespondenta intre ele. Daca de ex. la CIM, Felul muncii este la cap II, in 2011 este la litera E, durata este la I iar in modelul din 2011 este la litera C.Iar in modelul din 2011, sunt informatii suplimentare.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Acte aditionale norme codul muncii handaricimarin handaricimarin pentru o societate cu 400 de salariati,in loc sa fac acte aditionale pt.a-i instiinta de modificarile noul Cod al Muncii,este legal sa fac o decizie colectiva ... (vezi toată discuția)
Riscurile specifice postului marinciualina marinciualina Buna ziua, Am o intrebare! in urma unui control itm, mi au fost date niste menituni, printre care si riscurile specifice postului! nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Nou model cim gabi12345 gabi12345 cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii. ma poate ajuta cineva cu noul model? cum se stabilesc obiectivele de ... (vezi toată discuția)