buna ziua
in primul rand nu am specificat banca fiinca la dmv pe site se specifica ca nu am voie sa spun nume de pers fizica sau institutie(firma)juritica deci vad ca si dmv a-ti specificat nume de banci.este vorba de BCR
in al doilea rand acuma AM SOSIT DE LA BANCA
i-am explicat situatia mi-a cerut buletinul,ma verificat in baza de datae si mi-a spus contul dumneavoasta sa autoinchis la noi la BCR conturile se inchid dupa o perioada de 3 ani care nu sunt utilizate.
doamna vazduma mai incruntat si nervos explicandui cum e posibil sa nu fiu instintat de inchidere mai ales ca nu mi-am schimbat domiciliul mi-a zis:ce credeati ca dupa 8 ani va luam acuma bani -la sasta v-ati fii asteptat....stati linistit la noi la 3 ani (repetandu-mi )se inchid conturile nefolosite deci nu ma pus sa semnez nimica,nu mi-a zis ca asa avea vre-o datorie,nu mi-a dat la mana nimica...i-am arata si cardul a zis taiatil si distruceti-l.
oarecum am si o nedumerire tot la dmv pe site a posta cineva ca timp de 5 ani banca nu ia inchis contul si sa trezit cu o datorie de 5 mil(pers nu mentioneaza banca)probabil daca eram la alta banca mas fii trezit cu surpriza :
linkul despre care vorbeam:
www.avocatnet.ro/content/for...
oricum a-ti fost dragute cu mine va doresc sanatae in familie sotilor si copiilor dmv.
p.s. daca mai e ceva de adaugat puteti posta tare sunt curios cum vi sa parut aceasta situatie(si eu am ramas surprins nu credeam)?