avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Impozit platit la alta primarie decat cea la care este ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Impozit platit la alta primarie decat cea la care este inregistrat terenul, refuz transfer

Am platit impozitul pentru un teren la primaria localiatii x in decurs de zece ani, terenul dovedindu-se acum ca de fapt este inregistrat in alta localiatate Y. Pentru cadastru avem nevoie de dovada impozitului platit de la primaria unde este acum inregistrat terenul. Primaria care a incasat banii nu doreste sa ii transfere primariei care trebuia sa ii incaseze de drept.Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in acest caz, pentru ca procesele cred ca sunt costisitoare si mai ales de durata.Multumesc.

:)

Alte discuții în legătură

Probleme cumparare teren magdalena12maria magdalena12maria Buna ziua ,am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare ?cat timp are la dispozitie o persoana sa inregistreze un teren in cartea funciara ... (vezi toată discuția)
Impozit plătit. bună ziua! sunt moștenitorul unei suprafețe de teren care ... Gigi B Gigi B Bună ziua! Sunt moștenitorul unei suprafețe de teren care acum am aflat că a fost trecut la comuna vecină de mai mulți ani, fără să fie înștiințat ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pentru constructie fara autorizatie si fara act de proprietate nicupascu nicupascu Buna ziua, am un teren si in vecinatatea mea cineva, x ? intentioneaza sa construiasca un imobil, dupa ce a facut gardul persoana x, vecinii m-au informat ca ... (vezi toată discuția)