avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un sfat privind impozitul pe casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un sfat privind impozitul pe casa

Buna ziua am si eu o problema.Am o casa la tara la care nu am platit impozitul din 2010.Impozitul anual este de 220 ron , iar acuma in 2014 a venit hartie cu 3000 de ron si scria ca dobanda si penalizari.Eu din cate stie ca legea zice ca ori dobanda ori penalizari, cum este pana la urma, va rog sa imi explicati ca nu mi se pare logic ca dupa 4 ani sa am suma asta , spunetimi o indrumare cum sa platesc etc.ce sa fac va rog mult.Va astept raspunsul dvs.Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2014
exu, utilizator
Cel mai recent răspuns: exu , utilizator 09:32, 29 August 2014
Platiti impozitul restant , pana la zi , pt a stopa acumularea de majorari . Dupa aceea mai vedeti.
Dar cum pot plati asa de mare suma iar adoua problema in 4 ani sa fie 3000 de ron nu vi se pare ca ii cam exagerat??Eu stiam ca este o lege unde zice ca ori penalizari ori dobanda ,nu amandoua.
U sfat va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la impozitul pe cladiri exu exu Buna ziua am o casa la tara si am un impozit de 220 ron anual , si nu mai este platit de 4 ani la care mia venit hartie de 3000 ron de platit , mie mi se pare ... (vezi toată discuția)
Calculare gresita impozit teren Viorel Paladoiu Viorel Paladoiu Gasiti normal ca trebuie sa platesc 4650 Roni pentru impozitul unui teren in Sacele Brasov pe o perioada de 6ani? (vezi toată discuția)
Contributie sanatate sezar sezar Buna ziua, va rog lamuriti-ma si pe mine :tata a avut un pfa doar 8(opt) luni in primele luni ale anului 2005,a platit un impozit pe baza venitului estimat ... (vezi toată discuția)