avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Incadrare profesor in afara functiei de baza
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Incadrare profesor in afara functiei de baza

Am o intrebare, daca reusiti sa imi raspundeti pana maine dimineata, va rog:

O persoana repartizata in sedinta publica din 04.08.2014 (in urma concursului de titularizare) pe postul de Profesor documentarist la o scoala gimnaziala (din jud.Brasov), care este deja angajata si la o societate privata, cu norma intreaga de 8 ore/zi si functie de baza (societate la care trebuie sa ramana cu functia de baza, deoarece aici beneficiaza de subventie de la AJOFM pentru tineri cu risc de marginalizare), dar munca la domiciliu (si program flexibil ales de angajat), poate fi incadrata in invatamant (ca profesor documentarist) cu norma intreaga, ca si cumul de functii (in afara functiei de baza la unitatea scolara)? 

Sau tebuie incadrare cu norma partiala? Sau cu plata cu ora?
Pentru plata cu ora cum se procedeaza pentru salarizare?

In baza caror articole de lege se poate face incadrarea? (pentru oricare din situatie)
(Precizez ca intampin probleme pentru incheierea contractului de munca, din partea unitatii scolare, si nici la inspectoratul judetean situatia nu e clara...
Pentru orice societate privata nu ar fi nici o problema incadrarea la un al doilea loc de munca, tot cu norma intreaga, dar in afara functiei de baza, insa in invatamant nu reusesc sa inteleg cum este...)

Multumesc mult!

Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2014
dona77, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 14:47, 1 Septembrie 2014
Profesor asociat. Pentru cumul, trebuie sa prestati munca tot in sistemul de invatamant si sa aveti baza in scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea prin cumul in invatamant mira_blue mira_blue cu respect, va rog mult sa imi spuneti cum e corect sa fiu angajata in invatamant daca: -sunt salariat cu norma intreaga in alt domeniu de activitate -am ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna cadru didactic carmengheorghiu carmengheorghiu Un cadru didactic titular, angajat cu norma intreaga, dar care are functia de baza la alt loc de munca, are drepul la concediu de odihna platit ? (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am și eu o nelămurire. sunt informatician la o ... Serbyk Serbyk Bună ziua ! Am și eu o nelămurire. Sunt informatician la o școală cu jumătate de norma, iar la alta scoala sunt profesor cu norma intreaga, unde am și ... (vezi toată discuția)