avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Modificare adresa CI nou
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Modificare adresa CI nou

Buna ziua, pentru ca mi-a expirat CI-ul, am depus toate actele necesare la sectia de care apartin iar CI-ul nou eliberat are adresa (din CI-ul vechi, certificatul nastere, permis, actul de proprietate al domiciliului) modificata (cu ă in loc de a si un M. adaugat). Mi s-a confirmat pe loc ca nu este greseala ci aceea este denumirea noua a adresei, ca nu exista optiune de modificare a adresei asa cum era inainte/este trecuta in celelalte acte (certificat nastere, permis, actul de proprietate al domiciliului) ci doar de selectare din nomenclatorul de adrese. Am cerut o dovada semnata/stampilata ca este legal si n-au avut ce adeverinta sa-mi ofere. Prin urmare as dori sa stiu daca este legal sa fie aceasta neconcordanta intre CI si celelalte acte, daca este posibil sa intampin probleme din aceasta cauza si exemple de situatii aparute din acest posibil motiv. Multumesc frumos pentru sugestii!
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2014
lcnfrnz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:44, 28 August 2014
Solicitati Primariei sa va elibereze un certificat de nomenclatura stradala, din care sa reiasa aceasta modificare.
La Direcția Urbanism și Amenajarea Teritoriului fac cerere pentru actul necesar în vederea obţinerii evoluţiei denumirii străzii: subsemnata cu domiciliul va rog sa eliberati o adeverinta din care sa rezulte evolutia denumirii strazii? Multumesc! Revin daca nu rezolv.
Este perfect legal daca s-a schimbat denumirea strazii in nomenclatorul stradal al localitatii in CI sa figureze denumirea actuala si nu cea veche. Solicitati o adeverinta de la urbanism in care sa va fie prezentata denumirea strazii de-a lungul timpului pana in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)
Nomenclatura stradala gresita tatal meu a primit un certificat ... Mz11 Mz11 Nomenclatura stradala gresita Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)
Schimbare numar bloc bogdan1709 bogdan1709 Buna ziua, Recent am achizitionat un apartament intr-un bloc nou, denumit bloc C1 (asa apare si in CVC). Recent s-a luat hotararea ca denumirea sa fie ... (vezi toată discuția)