lee_vue 
	    	Utilizator

lee_vue 
	    	Utilizator	    

..am postat un anunt de vanzare a doua telefoane pe tocmai.ro. Am fost contactat de un posibil cumparator si ne-am intalnit pentru ca acesta sa vada aparatele.
In momentul in care discutam cu potentialul cumparator la o terasa, au aparut doi politisti care ne-au poftit la sectie pentru explicatii...
Acestia mi-au adus la cunostiinta ca am incalcat Legea nr, 12/1990, prin faptul ca am desfasurat comert in locuri neautorizate, ca nu am documente de provenienta a marfurilor si ca am vandut ambulant marfuri.
 lee_vue, utilizator
 lee_vue, utilizator 	
			 Andreas20 
	    	Utilizator

Andreas20 
	    	Utilizator	    

lee_vue 
	    	Utilizator

lee_vue 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ellutza_me21	                   

O societate comerciala care are activititatea de comert cu ridicala al materialului lemnos si al materialelor de constructii - CAEN 4673, (pe certificatul ... (vezi toată discuția)
	                    ellutza_me21	                   

O societate comerciala care are activititatea de comert cu ridicala al materialului lemnos si al materialelor de constructii - CAEN 4673, (pe certificatul ... (vezi toată discuția)

laura_25	                   

Buna ziua, va rog sa imi comunicati daca este obligatoriu sa declaram la finante adaosul comercial practicat in magazinul nostru si daca trebuie sa il afisam ... (vezi toată discuția)
	                    laura_25	                   

Buna ziua, va rog sa imi comunicati daca este obligatoriu sa declaram la finante adaosul comercial practicat in magazinul nostru si daca trebuie sa il afisam ... (vezi toată discuția)

ema19	                   

Este permis sa cumpar diverse marfuri din Carrefour, Real si alte magazine de acest gen si sa revand in micul meu magazin? Am intrebat mai multi contabili si ... (vezi toată discuția)
	                    ema19	                   

Este permis sa cumpar diverse marfuri din Carrefour, Real si alte magazine de acest gen si sa revand in micul meu magazin? Am intrebat mai multi contabili si ... (vezi toată discuția)