avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii pentru frizerie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii pentru frizerie

Buna ziua,

Am nevoie de o persoana in vederea obtinerii autorizatiilor necesare unei frizerii. Aceasta se afla in sectorul 1.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristid89 , utilizator 20:18, 28 August 2014
Prin depunerea unei declaraţii pe propria răspundere de catre cel care solicita inregistrarea firmei, Oficiul registrului comerţului va elibera solicitantului un certificat constatator care atestă înregistrarea declaraţiei pe propria răspundere că îndeplineşte condiţiile de autorizare pentru activitatea sau obiectivul precizat.

Daca aveti saloane de infrumusetare trebuie sa tineti cont de urmatoarele :
- Normele de functionare si igiena pentru saloanele de infrumusetate, coafor, frizerie, manichiura si pedichiura
- trebuie sa se indeplineasca o serie de conditii legale de functionare si norme de igiena strict necesare si in conformitate cu normele europene in domeniul prestarilor de servicii.

Astfel, frizeria va trebui sa posede certificatul de inregistrare si anexa acestuia care trebuie sa cuprinda autorizatia sanitara, avizul pentru prevenirea si stingerea incendiilor, autorizatia de mediu , autorizatia de functionare din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca.
Da stiu eu am nevoie de cineva care sa imi scoata autorizatiile de la DSA, demersurile pentru instalarea camerelor video, autorizatiile pentru muzica in locatie de la UPFR si ce mai este de luat de la primaria sectorului 1 negatia probabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)
Autorizatii??? alinavoicu1979 alinavoicu1979 Buna ziua. M-ar interesa daca o societate (cod caen 9302-coafura si alte activitati de infrumusetare) poate functiona in baza certificatului constatator de la ... (vezi toată discuția)
Autorizatii mioara24 mioara24 cine imi poate spune de ce autorizatii am nevoie ptr deschiderea unui coafor (vezi toată discuția)