avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raportare BNR imprumut extern
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raportare BNR imprumut extern

Buna ziua,

Am fost astazi la BNR pentru a raporta un imprumut extern.Am depus F1 si F2. Mai tarziu tot in aceeasi zi am depus si F3. Doamna de acolo mi-a spus sa trebuie sa imi puna doua numere de inregistrare pentru ca F3 l-am adus mai tarziu (este contract nou si trebuiau depuse toate formularele in acelasi timp). Ca firma ma afecteaza in vreun fel?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 20:55, 28 August 2014
La ce sa va afecteze? Amenda nu ati primit, aveti numar de inregistrare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata factura in lipsa comenzii barry_w barry_w O firma F1 a executat niste produse in baza unei intelegeri verbale intre patronii celor 2 firme. Firma F2 a primit produsele si le-a vandut firmei F3. Firma ... (vezi toată discuția)
Gestiune sevda968 sevda968 Va scriu in numele unei bune prietene ce lucreaza ca gestionara la o firma de ditributie.In luna noiembrie 2009 a fost emisa o factura pe un client ce nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire, renuntare sotie supravietuitoare si 2 frati in favoarea celui de-al treilea cuziamusia cuziamusia Buna ziua Tata a decedat iar dezbaterea inca nu sa facut. Mama si cei doi frati vor sa renunte la partile lor in favoarea celui de al treilea frate. In ... (vezi toată discuția)