avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Produse naturiste pe net
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Produse naturiste pe net

Buna ziua,
Am cateva produse naturiste aduse din SUA ce le vand pe site-urile olx, okazii sau tocmai.. preturile sunt un pic mai mici decat in farmacii.
As putea avea probleme cu legea daca le vand ?
M-a contactat un tip pe privat care mi-a scris ca e reprezentant la unei firma care este unic distribuitor al unora din produsele ce le am eu la vanzare si ca ma da in judecata daca le mai distribui (am si un cont FB si dstribuiam pe diferite grupuri)

Mai sunt si alte persoane care vand alfel de produse, nu sunt singurul.
Imi poate face ceva ?
Stefan

Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 18:06, 29 August 2014
O fi ala unic distribuitor la el in curte, atata vreme cat si tu si alte persoane vindeti aceleasi produse, s-a dus pe apa sambetei "unicitatea" lui.

OLX, Tocmai.ro si okaii.ro sunt site-uri destinate vanzarii de bunuri de catre persoane fizice. Nu e nimic ilegal in ce faci tu.

Imagineaza-ti ca pe acelasi principiu ar putea toti "unicii" distribuitori din tara sa sara la gatul comerciantilor de ocazie pentru ca vand aceleasi produse la preturi mult mai mici. Eh comedie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu producatorii neinregistrati higgstheboson higgstheboson Buna ziua, Pot face achizitii de la producatori care nu sunt inregistrati? Producatorii la care ma refer sunt artizani si majoritatea lucreaza si isi vand ... (vezi toată discuția)
Am comandat o pereche de adidași de pe olx pentru care am plătit 1100 de lei, dar sunt fake. pot face plângere penală pentru înșelăciune? Dragos Ungureanu Dragos Ungureanu Acum 3 săptămâni am comandat o pereche de adidasii online de pe site ul olx in valoare de 1100 roni.Vanzatorul a garanta ca sunt autentici și ca mărimea ... (vezi toată discuția)