avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiu comun ocupat abuziv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiu comun ocupat abuziv

Buna ziua,

Am un vecin care a ocupat abuziv un spațiu comun al etajului în care locuiesc,în care depozitează gunoi adus de la ghenă.

Am făcut o sesizare către asociația de proprietari, am primit răspuns ca nu intra în competenta lor, deoarece vecinul are probleme de sănătate psihica, adică e nebun.

Pe scara e un miros insuportabil și un focar de infecții.
Ce pot face în continuare, cui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:28, 18 Septembrie 2014
Gata, am scapat de nebun, a ajuns unde-i e locul, la spitalul de nebuni. Si impreuna cu vecinii am aruncat tot gunoiul.
Bravo!
Deci se pot rezolva si astfel de cazuri.
Noi avem un proprietar care face acelasi lucru in propria locuinta, mai mult are un grup de boschetare care-i tzin de urat... balamuc mare, ce mai. Nici rudele apropiate nu au reusit sa-l corecteze.
In fine, vom apela si noi la autoritatile sanitare, la politia locala.
Si de ce nu faceti curat? E spatiul comun deci oricine are acces.
Chiar daca este spatiu comun,sunt proprietari care apreciaza ca detin drepturi suplimentare fata de restul
Avem si noi in imobil o distinsa membra a unei "bisericute" din bloc care a amenajat in fata usii initial o masuta pe care a aranjat cateva ghivece cu flori,ulterior a inlocuit masuta cu un dulap
Deoarece nu a dat curs solicitarilor decent exprimate de vecini,acestia au inceput sa stropeasca dulapul cu tot felul de lichide,doar doar proprietara va catadicsi sa il indeparteze
Pana la urma vecinii au luat dulapul si l-au aruncat la ghena
Eliberarea partii comune a fost perfecta pentru ca aceiasi proprietara imediat a ocupat locul cu alt dulap cu trei usi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hol bloc / spatii comune Carlo1115 Carlo1115 Bună ziua, ma poate ajuta cineva cu nr articolului care reglementează folosirea spatiilor comune (în ceea ce ma privește holul blocului) din legea ... (vezi toată discuția)
Bloc de locuințe (ap de proprietari ) dar fără asociație de proprietari constituita juridic sau nu Proprietar2017 Proprietar2017 Am un apartament cu 2 camere la etajul 1 ,apartament situat intr un bloc care de la revoluția și pana azi nu a făcut și nu face parte din nici o ... (vezi toată discuția)
Invazie de gandaci Mar_Ko Mar_Ko Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil unde functioneaza o asociatie de proprietari. De cateva zile ne confruntam cu o invazie de gandaci de bucatarie proveniti ... (vezi toată discuția)