Am un vecin care a ocupat abuziv un spațiu comun al etajului în care locuiesc,în care depozitează gunoi adus de la ghenă.
Am făcut o sesizare către asociația de proprietari, am primit răspuns ca nu intra în competenta lor, deoarece vecinul are probleme de sănătate psihica, adică e nebun.
Pe scara e un miros insuportabil și un focar de infecții.
Ce pot face în continuare, cui sa ma adresez?
Bravo!
Deci se pot rezolva si astfel de cazuri.
Noi avem un proprietar care face acelasi lucru in propria locuinta, mai mult are un grup de boschetare care-i tzin de urat... balamuc mare, ce mai. Nici rudele apropiate nu au reusit sa-l corecteze.
In fine, vom apela si noi la autoritatile sanitare, la politia locala.
Chiar daca este spatiu comun,sunt proprietari care apreciaza ca detin drepturi suplimentare fata de restul
Avem si noi in imobil o distinsa membra a unei "bisericute" din bloc care a amenajat in fata usii initial o masuta pe care a aranjat cateva ghivece cu flori,ulterior a inlocuit masuta cu un dulap
Deoarece nu a dat curs solicitarilor decent exprimate de vecini,acestia au inceput sa stropeasca dulapul cu tot felul de lichide,doar doar proprietara va catadicsi sa il indeparteze
Pana la urma vecinii au luat dulapul si l-au aruncat la ghena
Eliberarea partii comune a fost perfecta pentru ca aceiasi proprietara imediat a ocupat locul cu alt dulap cu trei usi...
Invazie de gandaci
Mar_Ko
Buna ziua,
Locuiesc intr-un imobil unde functioneaza o asociatie de proprietari.
De cateva zile ne confruntam cu o invazie de gandaci de bucatarie proveniti ... (vezi toată discuția)