avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nerespectarea termenului de depunere a rãspunsului la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nerespectarea termenului de depunere a rãspunsului la întâmpinare

Daca nu am depus in 10 zile intampinare la intampinarea institutiei pe care am dat-o in judecata care sunt consecintele? Este obligatorie formularea de catre mine ca reclamant a unei intampinari in aces caz, sau este doar o formalitate, urmand sa ma judec in raport de sesizarea depusa?
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 06:03, 1 Septembrie 2014
Eu as incerca sa depun Note Scrise si as raspunde la intampinare inainte de a fi fixat termenul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare depusa dupa expirarea termenului Adrianz3 Adrianz3 Ce se poate intampla daca intampinarea este depusa dupa expirarea termenului? Inafara de sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca ... (vezi toată discuția)
Termen intampinare de doar 15 zile? Corina Dina Corina Dina Am primit ca societate comerciala o cerere de chemare in judecata intr-un litigiu de munca . Instanta ne-a comunicat sa depunem intampinare in termen de 15 ... (vezi toată discuția)
Fara intimpinare vrica vrica Sint parata creditoare in dosar de cerere in anulare Nu am depus intimpinare am mers la termen cu concluzii scrise Este bine cum am procedat? (vezi toată discuția)