avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Numar asigurari sociale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Numar asigurari sociale

Buna! Cum pot sa aflu care e numarul meu de asigurari sociale?
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
degread, utilizator
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:38, 1 Septembrie 2014
Registrul de stat al evidenţei individuale în sistemul public de asigurări sociale se ţine de Casa Naţională.
Datele şi documentele din Registrul de stat al evidenţei individuale în sistemul public de asigurări sociale fac parte din categoria informaţiei confidenţiale.
Doar daca doriti sa stiti daca sunteti asigurat/a intrati pe site-ul CNAS si in baza CNP aflati situatia, completand formularul de la sectiunea "Verificare asigurat"
Veti obtine informatia privind daca sunteti sau nu asigurat, ultima inregistrare la medicul de familie si codul personal CID.Pentru cei interesati, gasiti si un program de generare CID pe baza CNP al angajatilor.
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla ultima lună pentru care am plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate MariaDr MariaDr Ultima lună pentru care am plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate a fost cu cativa ani in urma( asigurat nu in baza unui contract de munca, ... (vezi toată discuția)
Clonare pin card cnas ceapraga ceapraga Buna ziua, am suspiciunea ca au fost folosite serviciile medicale de pe cardul meu cnas, fara stirea mea, intrucat am utilizat cardul intr-un cabinet ... (vezi toată discuția)
Adeverinta alinpic alinpic Buna ziua, care este legea/ordonanta unde se precizeaza ca din septembrie a.c. nu se mai elibereaza adeverinte de la cnas pentru pers care apar deja in baza ... (vezi toată discuția)