avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributie somaj

Buna ziua,

Vreau sa depun dosar pentru somaj in urma concedierii care nu tin de persoana mea, avand in vedere ca lucrez de peste 5 ani si ceva la aceeasi firma, dar in perioada 2009-2010 firma a aplicat OUG nr. 28/2009 privind reglementarea unor masuri de protectie sociala. Ordonanta de urgenta nr. 28/2009, data de Guvernul Boc, perioada in care aprox 3 luni am avut ctr intrerupt si sal. minim pe carte de munca de 600 lei. Perioadele acelea de somaj tehnic se calculeaza la calculul somajului?

Alte discuții în legătură

Oug 28/2009- scutirea de taxe si impozite a somajului tehnic cmihaelaalina cmihaelaalina exista norme metodologice de aplicare a acestei ordonante (in privinta neimpozitarii somajului tehnic)? cu ce data vom putea aplica reglementarile acestei ... (vezi toată discuția)
Intrebare somaj tehnic habibi habibi Buna ziua, stie cineva sa-mi raspunda daca legea 268/07.07.2009 mai este aplicabila, intrab asta deoarece la art. 2 se refera la anul 2009 . Multumesc ! (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ContSters73283 ContSters73283 Sunt in somaj tehnic din 1 octombrie 2009 pana la 31 martie 2010.Angajatorul mai poate mari durata somajului tehnic? Daca intru in somaj cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)