avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale URGENT - Factura catre firma in curs de infiintare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

URGENT - Factura catre firma in curs de infiintare

Buna ziua,

Doresc sa-mi infiintez o SRL si am apelat la o firma specializata in infiintarea de firme.

Pentru serviciile prestate, aceasta firma vrea banii in avans. Problema este ca nu vor sa ma factureze pe mine, ca persoana fizica, si vor sa factureze viitoarea firma... care la momentul emiterii facturii inca nu exista.

Este posibil sa facturezi o firma care este in curs de infiintare? (cei de la firma cu care am vb spun ca pt serviciul de infiintare a firmei este posibili).

Va multumesc mult pentru raspuns! Mi-am lamurit multe probleme pana acum pe acest forum, sunteti minunati.
Cel mai recent răspuns: spiridon , utilizator 21:56, 31 Martie 2015
Uitati un amanunt foarte important. Specializat in Romania? imposibil. Ce consultanta specializata poti da in conditiile in care institutiile statului sunt stat in stat ,cu propriile reguli, taxe, etc. Ce document justificativ poti da unei persoane fizice care achita cv unui serviciu ca persoana fizica, vrea acte justificative pe persoana juridica. Onrc da acte pe persoana ce se constituie. Deci va avea doua randuri de cheltuieli, odata de la firma prestatatoare de servicii pe toata suma si de la ONRC pe aceeasi suma minus onorariul prestatatorului. iar peste un an doi vine un inspector fiscal si-ti da jos cheltuielile de constituire ca sunt fara cui, cont, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa deschid un srl,ma puteti indruma??? spicy3 spicy3 Sunt absolventa a facultatii de drept, nu lucrez, sunt la inceput si incerc sa ma descurc intr-un fel. Am tot ascultat discutiile despre consilierii juridici, ... (vezi toată discuția)
Dovada patrimoniului pentru infiintarea unei fundatii? anakarenina1 anakarenina1 Buna ziua, pentru infiintarea unei fundatii la judecatorie cum fac dovada patrimoniului, fundatia nu are cont iban. Care este procedura de depunere a banilor ? ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea la registrul comertului lorena-simona lorena-simona Daca certificatul de inregistrare la reg. com. al unei firme este datat in 10 ale lunii, este valabil contractul de prestari servicii cu firma respectiva din ... (vezi toată discuția)